Sivut

Blogin uusi teemalaulu: Lord of the Lost - noituLOVEr (= Love Revolution!), lyriikkavideo


Sananen Markolta

Sinä konservatiivinen kristitty, joka ehkä eksyit tänne, ennen
kuin edes harkitset arvostella, harkitse seuraavaa: Voitto Viron mietteitä uskosta!

Kuten
Gandhi sanoi: "Pidän Kristuksestanne. En pidä kristityistänne. He ovat niin erilaisia kuin Kristuksenne."

- Rakas Jeesus, varjele minua seuraajiltasi!

"Kristityt: aina kun sanotte, 'minä puhun vain totuuden rakkaudessa', mitä ihmiset oikeasti kuulevat on: 'Minä olen mulkku.' Joten lakatkaa sanomasta niin. Paitsi jos olette. Siinä tapauksessa jatkakaa... kai." - John Shore

Suvaitsevaisuus on minulle itseisarvo, mutta suvaitsemattomuuden suvaitseminen on älytön vaatimus; minä en ole tekemisissä negatiivisten ihmisten ja suuntausten kanssa! (Katso alla "Suvaitsevaisuusparadoksi"!) En hyväksy ainuttakaan lahkoa, joka ei hyväksy minua, ehdoitta.
Tämä blogi ei ole pyhimyksiä eikä lampaita varten.

Olen pahoillani jos asenteeni tuntuu kärkevältä, mutta minä olen jo kauan sitten saanut tarpeekseni vastustajiemme argumenteista, enkä koe kutsumuksenani yrittää "ymmärtää" tai "keskustella"; heille minulla ei ole mitään sanottavaa.

Niin maailmankatsomukseni kuin ennen kaikkea elämäni ja elämän asenteeni on kokenut valtavia mullistuksia 2015 vuoden lopusta alkaen, josta voit lukea blogissani Resurget Sol Fugiens: Minun tieni.
Tämä blogi alkoi puhtaasti kristilliseltä pohjalta, ja useimmat kirjoitukset käsittelevätkin kristinuskoa: kaikki mahdolliset kysymykset sen pohjalta on varmasti käsitelty!
Sitten hylkäsin ensin kristinuskon vakaumuksenani ja laajensin kirjoitusten näkökulmaa - myönnän, että tarkoituksella myös hiukan provokatiiviseen suuntaan;
nyt olen kääntynyt buddhalaisuuteen, eikä kristinusko enää kiinnosta minua millään muotoa. Se ei tietenkään tee tyhjäksi tekemääni työtä, jos se voi olla avuksi jollekin.
Sitä paitsi puolisoni kanssa käymme joka tapauksessa Sateenkaarimessuissa, ei se ole pois suljettua. Nykyään on vaikeaa keksiä uutta sisältöä tähän blogiin, jonka aihe on niin spesifinen.

Yhteydenotot kommentoimalla mitä tahansa kirjoitusta tässä blogissa: henkilökohtaisia viestejä en tietenkään julkaise. Muista e-mail osoitteesi, jotta voin vastata jos niin haluat! Ja luonnollisesti ainoastaan asiallisia ja ystävällisiä viestejä, kuten kuka tahansa ajatteleva ihminen ymmärtää!

19.9.07

Pastori André Muller : ARMON TEKSTEJÄ, joista jokaisen homokristityn pitäisi tietää


"Minun kutsumukseni pappina gay-yhteisölle on vahvistaa uskoanne, ja sen tähden haluan vedota että tutkitte näitä Armon Tekstejä, ja alleviivaatte ne omassa Raamatussanne!" - Pastori André Muller (Reforming Church, Etelä-Afrikka).
[Olen kääntänyt säännönmukaisesti "gay christian" homokristityksi, mutta luonnollisesti se pitää sisällään myös lesbot! - Suom. huom.]

Jossain vaiheessa jokaisen homokristityn on kohdattava tietyt Raamatun kohdat. Nämä ovat: 1 Moos. 19:5-9; 5 Moos. 18:22 ja 20:13, Tuomarien kirja 19:16-26; Roomalaiskirje 1:18-32; 1 Kor. 6:9 ja 10:1; 1 Tim. 1:9, 10. Jos nämä tekstit luetaan irrotettuna yhteydestään, näyttää varmasti siltä kuin Raamattu olisi ehdottomasti homoja vastaan.

Ensinnäkin sinun tarvitsee tietää että kirkot ja teologit eivät ole lainkaan samaa mieltä siitä että nämä tekstit pitää tulkita viittauksena homoihin. On selvää, että nykyaikaiset käännökset näistä kohdista eivät todellisuudessa kuvasta alkuperäisiä hebrealaisia ja kreikkalaisia tekstejä. Kääntäjät valitettavasti sallivat ennaltaluuloteltujen ajatustensa kimmeltää läpi, ja prosessissa he ovat lisänneet uuden painotuksen Raamattuun - joka ei ollut osa alkuperäistä merkitystä. Viittaan tässä erityisesti nykyaikaisiin Raamatun käännöksiin, jotka viittaavat "homoseksuaalisuuteen".

Minun harkittu mielipiteeni on, että missään Raamatussa ei viitata homona olemiseen, kuten me sen tänä päivänä ymmärrämme. Nämä tekstit tuomitsevat tietyt vulgäärit tai vastenmieliset seksuaalisen käyttäytymisen muodot, kuten "jonkun halventaminen, hallitseminen tai vähättely" (1 Moos. 19 ja Tuomarien kirja 19), joidenkin hedelmällisyyskulttien epäjumalanpalvelus-rituaalit (5 Moos. ja Roomalaiskirje), ja pederastia (1 Kor. 6) - prostituution muoto kreikkalais-roomalaisessa kulttuurissa, missä vanhempi, naimisissa oleva mies harrasti seksiä nuorten poikien kanssa. Homopappina minä myös vahvasti tuomitsen nämä käytännöt ja haluan painottaa ettei näillä seksuaalisen toiminnan muodoilla ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä me tänä päivänä kuvaamme homoseksuaalisena suuntautumisena!

Homona oleminen ei ole synti. Kun harjoitat seksuaalisuuttasi vastenmielisellä, eläimellisellä, sekavalla tavalla, se ei vastaa Luojan suunnitelmaa sitä varten; olla jotain jota pitäisi harjoittaa rakkauden yhteydessä, vain kahden ihmisen välillä, ja silloin siitä TULEE syntiä.

Syntiä on mikä tahansa joka poistaa tai etäännyttää sinut Jumalasta. Muista se!!!

Kun homokristittynä rakastat Herraa, ja Hänen Sanansa on tärkeä sinulle, ja sinulla on sisäinen halu elää Herralle, SINÄ OLET JUMALAN TAHDOSSA. Syntiä on kaihtaa Jumalaa, ja leikata Hänet pois elämästäsi ja unohtaa Hänet ikään kuin Häntä ei olisi olemassa. Sen vuoksi sinun ei pidä sallia ihmisten kertoa sinulle, että teet syntiä vain koska olet oma itsesi. (Jos olet homo EPÄUSKOINEN, joka ei ole kiinnostunut Jumalasta ja juokset vain himojesi perässä, ja elämäntyylisi sisältää satunnaista seksiä... silloin minulla on velvollisuus Jumalan edessä kertoa sinulle suoraan että se mitä teet, on syntiä, ja suuntaat kulkusi helvettiin, jos et muuta elämäntapaasi ja tule pelastetuksi!)

[Haluan huomauttaa, että kääntäjän näkemys helvetistä ja kadotuksesta poikkeaa perinteisestä teologiasta: ks. blogini Resurget sol fugiens, Helvetti!  - Suom. huom.]

Kun ihmiset pommittavat sinua Raamatun jakeilla, jotka jättävät sinut syyllisyyden tuntoon, tai saavat sinut epäilemään (koska tällaiset tekstit ovat niin selvästi Sanasta, ja ne saavat sinut tuntemaan ikään kuin Jumala puhuisi sinulle)... muista että Saatana hyökkäsi Herra Jeesusta vastaan autiomaassa - myös Raamatun jakein (Matt. 4)!

Hänen vastauksensa Saatanalle oli joka kerta: "On MYÖS kirjoitettu..." ja sitten Hän vastasi toisella Raamatun otteella. Sinun pitäisi myös soveltaa tätä periaatetta. Uskon, että kun ihmiset hyökkäävät sinua vastaan Raamatun jakeilla, sinun pitäisi käyttäytyä kuten Jeesus.

Alleviivaa seuraavat Armon Tekstit Raamatussasi, lue jokainen laajemmassa yhteydessään, ja yritä painaa mieleesi niin monta näistä kuin mahdollista! Sinun pitäisi olla asemassa jossa kykenet vastaamaan mihin tahansa hyökkäykseen ja sanomaan: "Kyllä, kuulen mitä kerrot minulle, mutta on MYÖS kirjoitettu..."

(Kaikki tekstit vuoden 1992 Raamatun suomennoksesta)

Johannes 1:12 Mutta kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi.
Tässä viitataan selvästi KAIKKIIN, ilman ainuttakaan poikkeusta. Kun sinä homona vastaanotat Herran ja uskot Häneen, sinulla on oikeus olla Jumalan lapsi.

Johannes 3:16 Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään joka Häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Ilman mitään erottelua tai syrjintää, meillä on tämä lupaus: jokainen joka uskoo Häneen - tämä pitää sisällään sinut homouskovana!

Johannes 3:18 Sitä, joka uskoo Häneen, ei tuomita.
Tilanteeseen sovitettuna tämä merkitsee, että homo-epäuskoinen seisoo Jumalan tuomion alla, ja tuomitaan, mutta homo-uskova vapautetaan, eikä Häntä enää tuomita.

Johannes 3:36 Sillä, joka uskoo Poikaan, on ikuinen elämä...
Kyllä, olet homo... mutta siitä ei ole tässä kysymys! Jumalan sinulle asettama kysymys on, uskotko Poikaan. Jos uskot Häneen, sinulla ON ikuinen elämä - riippumatta siitä mitä ihmisillä on siitä sanottavana!

Apt. 2:21 Mutta joka huutaa avuksi Herran nimeä, se pelastuu.
Jokainen. Eivät vain jotkut. Eivät vain heterot, vaan JOKAINEN.

Apt. 4:12 Ei kukaan muu voi pelastaa kuin Hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla.Jos ihmiset kertovat sinulle, että sinun täytyy muuttua ennen kuin voit pelastua, he todellisuudessa tarkoittavat että sinun täytyy pelastaa tai lunastaa itsesi, ja mitätöivät Jeesuksen vapahtavan roolin! Muista että Hän on sinun Vapahtajasi - et sinä itse.

Apt. 10:28 Hän sanoi heille: "Niin kuin tiedätte, juutalaisen ei ole sallittua seurustella toiseen kansaan kuuluvien kanssa eikä mennä heidän luokseen. Jumala on kuitenkin osoittanut minulle, ettei ketään ihmistä saa pitää epäpuhtaana tai saastaisena."
Apt. 10:34 Pietari rupesi puhumaan. Hän sanoi: "Nyt minä todella käsitän, ettei Jumala erottele ihmisiä."
Pietari uskoi ensin, että ihmisten toisista kansoista ei voisi sallia tulla kristityiksi - samalla tavoin kuin monet hartaat uskovat tänä päivänä uskovat, että muuta seksuaalista suuntautumista edustavia ihmisiä ei myöskään voida suvaita. Mutta näyssä Jumala teki Pietarille selväksi, että EI AINUTTAKAAN henkilöä voida nähdä epämieluisana.

Apt.13:48 ...ja kaikki ne, jotka oli säädetty iankaikkiseen elämään, tulivat uskoon.
Tästä opimme, että jos uskot Herraan, uskot koska Jumala valitsi sinut (ja jos Jumala valitsi sinut, ei yhdelläkään ihmisellä ole oikeutta kyseenalaistaa tätä).

Apt. 15:11 Mehän uskomme, että meidät pelastaa yksin Herran Jeesuksen armo, samalla tavoin kuin heidät.
Viesti jonka jotkut "kirkon ihmiset" toimittavat homoille, on että pelastut jos muutat suuntautumistasi. Tämä on jotain jonka he keksivät omasta päästään, koska Sana ei ole yhtä mieltä. Se on yksin armosta.

Room. 2:11 Sillä Jumala ei tee eroa ihmisten välillä.
Jumala ei anna joillekin etuja vain koska he ovat heteroita!

Room. 8:1 Mikään kadotustuomio ei siis kohtaa niitä, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa. Hyvää tarkoittavat kirkossa kävijät, jotka eivät tiedä paremmasta, väittävät että Jumala torjuu ja tuomitsee sinut. Älä kuuntele heitä - kuuntele Jumalan Sanaa! Jos uskot Jeesukseen Kristukseen, Hän EI tuomitse sinua.

Room. 8:15 Te ette ole saaneet orjuuden henkeä, joka saattaisi teidät jälleen pelon valtaan. Olette saaneet Hengen, joka antaa meille lapsen oikeuden, ja niin me huudamme: "Abba! Isä!" Kun kutsut Jumalaa taivaaliseksi Isäksesi, se on todistus että Pyhä Henki asuu sinussa - vaikka olisit homo.

Room. 8:16 Henki itse todistaa yhdessä meidän henkemme kanssa, että olemme Jumalan lapsia.Älä salli muiden ihmisten antaa sinun uskoa, että et ole Jumalan lapsi, samalla kun sisimmässä olemuksessasi olet vakuuttunut että olet yksi Hänen lapsistaan - kuuntele Pyhän Hengen todistusta sisälläsi.

Room. 8:28 Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa, ja jotka Hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen.
Homokristittynä tie ei ole aina helppo, mutta yhtenä Jumalan valittuna lapsena voit tietää että kaikki kääntyy lopulta parhain päin.

Room. 8:33 Kuka voi syyttää Jumala valittuja? Jumala - mutta Hän julistaa vanhurskaaksi! Jos uskot Jeesukseen, se on todistus että olet valittu.

Room. 9:15 Hän sanoo Moosekselle: "Minä armahdan kenet tahdon ja osoitan laupeutta kenelle tahdon."
Ihmiset haluavat tehdä päätöksiä Jumalan puolesta, mutta Hän on kaikkivaltias. Hän osaa tehdä omat päätöksensä kenelle Hän haluaa osoittaa laupeutta. Me elämme nyt aikaa jolloin laajemman kristikunnan täytyy hankkia tietoa tosiasiasta, että Jumala säälii myös homoja. Ihmisillä ei ole oikeutta tehdä päätöksiä Jumalan puolesta.

Room.9:20 Ihmisparka, mikä sinä olet arvostelemaan Jumalaa? Sanooko saviastia muovaajalleen: "Miksi teit minusta tällaisen?"
Sinä et valinnut olla homo, aivan kuten saviastia ei valitse muotoaan. Tämän kirjoituksen mukaan saviastian ei ole suotavaa kyseenalaistaa savenvalajaa joka sen teki. Savenvalaja on vapaa tekemään niin kuin häntä miellyttää. Samalla tavalla Jumala kaikkivoipaisuudessaan loi jotkut ihmiset erilaisiksi kuin muut. Hyväksy että Jumala on tehnyt sinut sellaiseksi kuin olet - älä ole tyytymätön Hänen kättensä työhön.

Room. 10:1-4 Veljet, minä toivon sydämestäni ja rukoilen Jumalaa, että he pelastuisivat. Voin todistaa, että he ovat täynnä intoa Jumalan puolesta, mutta heiltä puuttuu ymmärrys. He eivät tiedä, mitä Jumalan vanhurskaus on, ja yrittäessään pystyttää omaa vanhurskauttaan he eivät ole alistuneet siihen vanhurskauteen, joka tulee Jumalalta. Kristus on näet lain loppu, ja niin tulee vanhurskaaksi jokainen, joka uskoo.
Kirkkoväki ympärilläsi yrittää väittää, että sinä pelastut heidän tavallaan, että sinun homona täytyy muuttua ja tulla heteroksi jos haluat pelastua... kun taas Jumala ei vaadi tätä missään! Jumalan lunastuskeino on se, että uskot Kristukseen Vapahtajanasi.

Room. 10:9 Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra, ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, olet pelastuva.
On vaikea löytää selvempää lupausta Jumalalta! Siinä EI SANOTA: "ja sinun täytyy päästä eroon homosuuntautumisestasi ja tulla heteroksi."

Room. 10:11-13 Kirjoituksissa sanotaan: "Yksikään, joka häneen uskoo, ei joudu häpeään." Juutalaisen ja kreikkalaisen välillä ei ole eroa. Kaikilla on sama Herra, ja häneltä riittää rikkautta kaikille, jotka huutavat häntä avukseen. Onhan kirjoitettu: "Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu."Juutalaiskristityille ensimmäisellä vuosisadalla oli käsittämätöntä, että kreikkalaiset voisivat myös pelastua ja kuulua Jumalalle, mutta Sana lausuu selvästi ettei se ole ongelma Jumalalle. Kristityille meidän aikanamme on samalla tavoin käsittämätöntä, että heterot ja homot voivat kaikki kuulua Jumalalle... mutta Jumala ei erottele. Huomaa taas tuo pieni sana "jokainen". Jokainen joka palvoo Jumalaa, PELASTUU. Poikkeuksia ei tehdä.

Room. 11:29 Jumala ei peruuta lahjojaan eikä antamaansa kutsua.
Jos hyväksyit Kristuksen kun olit nuorempi (ja et ehkä niin tietoinen homoseksuaalisesta suuntautumisestasi), sinun ei tarvitse huolehtia ja luulla että Hän nyt torjuu sinut, koska olet nyt tajunnut että homona oleminen ei ole mielentila jonka voit muuttaa halutessasi!

Room. 13:8 Älkää olko kenellekään mitään velkaa, paitsi että rakastatte toisianne. Joka rakastaa toista, on täyttänyt lain vaatimukset.
Tärkein asia jota Jumala odottaa sinulta ei ole olla/tulla heteroksi, vaan rakastaa toisia. Olla rakastava toisia kohtaan, on korkein kutsumuksesi maan päällä, jopa siinä määrin, että Sanassa sanotaan sen vastaavan lain täyttämistä!

Room. 14:5, 13, 22 Kukin olkoon omassa vakaumuksessaan varma. Älkäämme siis enää tuomitko toisiamme. Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä.
Ole valmistautunut tosiasiaan, että et kykene vakuuttamaan kaikkia ympärilläsi, että sinulla homokristittynä on rauha Jumalan kanssa ja että olet varma pelastuksestasi. Tässä tapauksessa Raamattu sanoo, että sinulla täytyy vain olla varmuus omassa mielessäsi ja sydämessäsi. Loppujen lopuksi, juuri sitä usko on... sisäistä varmuutta.

1 Kor. 15:10 Mutta Jumalan armosta minä olen se mikä olen.
Aivan kuten Paavali, sinun pitäisi myös julistaa kaikille jotka haluavat tietää, että armosta sinä olet se mikä olet. Nuorena, ryhmäpaineen alaisena, uskoin aina että minun pitäisi muuttua, ja olin hyvin onneton ja tyytymätön itseeni. Vähitellen Jumalan rauha tuli ylitseni, ja tehtyäni rauhan itseni kanssa ja Jumalan kanssa, minulla on nyt myös rauha ympärilläni olevien ihmisten kanssa. Tosiasia, että olen homo, ei enää ole ongelma minulle - vaikka ymmärrän että se on yhä suuri ongelma muille. Mutta se on heidän ongelmansa, ja tie joka heidän täytyy kulkea selvittääkseen sen. Jos he ovat Jumalan lapsia, Hän johdattaa heitä ja antaa heille tarvittavan voiman kyetä käsittelemään ongelmansa kanssani.

2 Kor. 1:3-4 Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, armahtava Isä ja runsaan lohdutuksen Jumala! Hän rohkaisee meitä kaikissa ahdingoissamme.
Vaikka kamppailet ymmärtämättömässä maailmassa elääksesi täydesti homokristittynä, muista vain että Jumala tarjoaa vapautuksen ja auttaa sinua.

2 Kor. 5:16, 19 Niinpä emme enää arvioi ketään pelkästään inhimilliseltä kannalta. Vaikka olisimmekin ennen tunteneet Kristuksen pelkästään inhimilliseltä kannalta, emme enää tunne. Jumala itse teki Kristuksessa sovinnon maailman kanssa eikä lukenut ihmisille viaksi heidän rikkomuksiaan; meille hän uskoi sovituksen sanan.Lue tämä teksti uudelleen, ja uudelleen, ja uudelleen! Ymmärrä uudesti että jopa kun ihmiset sinua lähellä tuomitsevat sinut, koska he eivät halua sinun olevan homo, he tuomitsevat sinut maailmallisten standardiensa mukaan. Se supistuu faktaan että he eivät halua homolasta/veljeä/ystävää. He eivät kuvittele itseään sinun asemassasi, vaan ajattelevat ainoastaan itseään. Mitä minä tiedän todellisesta ystävyydestä on tämä: Todellinen ystävä hyväksyy sinut sellaisena kuin olet. Muista että olet sovitettu Jumalan kanssa, KRISTUKSEN KAUTTA, eikä siksi että tulet heteroksi.

Gal. 2:16 Tiedämme ettei ihminen tule vanhurskaaksi tekemällä lain vaatimia tekoja vaan uskomalla Jeesukseen Kristukseen.
Tämä kirjoitus vahvistaa uudelleen Roomalaiskirjeen 3:21. Et pelastu koska täytät tietyt "säännöt", vaan uskosi kautta Jeesukseen!

Gal. 3:10 Ne taas, jotka luottavat lain noudattamiseen, ovat kirouksen alaisia. Onhan kirjoitettu: "Kirottu on jokainen, joka ei tee kaikkea, mitä lain kirja käskee."
Tämä on uusi vahvistus, että "lakihenkinen usko" ei ole mitä Jumala määrää. Koko suunta tässä galatalaiskirjeen tekstissä on, että sinun täytyy tehdä valinta: joko pelastut Jeesuksen kautta ja luotat Häneen 100%:sti, tai pelastat itsesi ja ohitat Jeesuksen. Jos valitsit jälkimmäisen, sinulla on kovat ajat, koska nyt et voi seurata vain muutamia lakeja, vaan sinun on tiukasti seurattava 100%. Jos selviät 99%:sta, olet yhä Jumalan kirouksen alla, koska Hän vaatii 100%. Tämän vuoksi "minä-pelastan-itseni" vaihtoehto ei ole paras valinta, sillä kuka voi selvitä 100%:sti? Tämän takia Jumalan pelastustapa on niin uskomattoman FANTASTINEN - Hän tiesi ettei yksikään ihminen kykene vaalimaan lakia 100%:sti, ja tämän takia Hän lähetti Poikansa hyväksymään lain 100%:sti, meidän puolestamme! Kun uskot Kristukseen, Jumalan silmissä se on kuin SINÄ taipuisit lakiin 100%:sti.

Gal. 3:28 Yhdentekevää, oletko juutalainen vai kreikkalainen, orja vai vapaa, mies vai nainen, sillä Kristuksessa Jeesuksessa te kaikki olette yksi.
Tämä teksti voisi aivan yhtä hyvin sanoa, ettei ole väliä onko joku hetero vai homo! Jeesuksen kautta sinusta tulee Jumalan lapsi ja tulet osaksi Hänen valittua kansaansa.

Gal. 5:4 Te, jotka pyritte vanhurskauteen lakia noudattamalla, olette joutuneet eroon Kristuksesta, armon ulkopuolelle.
Nämä ovat vakavia sanoja! Jos sinä, homokristittynä, huojuisit vaatimusten mukaan joita ihmiset tekevät, että ensin TEET jotain täyttääksesi vaatimuksen (=lain) että sinusta täytyy tulla/sinun täytyy olla hetero... VIERAANNUTAT ITSESI KRISTUKSESTA, koska nyt ei enää ole kyse puhtaasta uskosta Kristukseen, vaan uskosta itseesi, koska nyt uskot että SINUN täytyy tehdä jotain pelastuaksesi.

Ef. 1:5 Rakkaudessaan hän näki hyväksi jo edeltä määrätä meidät yhteyteensä, omiksi lapsikseen, Jeesuksen Kristuksen tähden.
Jumala valitsi sinut kauan sitten kuulumaan Hänelle!

Lue kanssani suosikki-Raamatun kohtani: Psalmi 139.
Siinä sanotaan, että Jumala tietää kaiken sinusta - jopa kauan ennen kuin synnyit. Itse asiassa Hän päätti että tarvitaan joku sinunlaisesi! Homona et ole erehdys tai vääränlainen, vaan täydellinen Jumalan tahdon mukaan täällä maan päällä!

Fil. 2:13 Jumala saa teissä aikaan sen, että tahdotte tehdä ja myös teette niin kuin on hänen hyvä tarkoituksensa.
Jos teet itsesi Jumalan käytettävissä olevaksi, se ei tapahdu koska olet itse niin "mukava" henkilö, vaan koska Jumala työskentelee sinussa! Tässä jumalattomassa maailmassa, missä ihmiset eivät halua olla missään tekemisissä Jumalan kanssa, homoa, joka uskoo Jumalaan ja haluaa olla Hänen palveluksessaan, ei pidä ottaa kevyesti. Se on todistus että Jumala on sydämessäsi - ja on sen tähden hyväksynyt sinut (vaikka muilla ihmisillä vielä on vaikeuksia siinä!).

1 Tim. 1:13 Vaikka olin ollut herjaaja, vainooja ja väkivallantekijä, Hän armahti minut, koska epäuskoni tähden en tiennyt mitä tein.
Johtuen alakuloisuudesta ja kirkon ja kirkossa kävijöiden torjunnasta, monet homot kääntävät selkänsä kirkolle, ja ovat jopa saattaneet sanoa tai ajatella kauhistuttavia asioita Jumalasta - ehkä myös sinä? Jumala ymmärtää...

2 Tim. 2:14 Varoita heitä vakavasti Jumalan nimessä, etteivät riitelisi. Sellaisesta ei ole mitään hyötyä, vaan se koituu kuulijoiden turmioksi.
Henkilö voi olla niin puolustuskannalla, että olet jatkuvissa väittelyissä ja kinastelemassa sanoista. Älä. Keskity ennemmin uskoosi ja suhteeseen Kristuksen kanssa.

2 Tim. 3:12 Mutta vainon kohteeksi joutuvat kaikki ne, jotka haluavat elää hurskaasti Kristuksen Jeesuksen omina.
Tämä on väistämätön elämän tosiasia, jonka monet marttyyrit kautta vuosisatojen ovat joutuneet kokemaan. Tämä on jotain jota et kykene välttämään homokristittynä. Outoa kyllä, kun olet epäuskoinen homo, he jättävät sinut rauhaan... mutta uskallapas vain seistä suorassa todistamassa, että sinä homona haluat olla kristitty, ja he taklaavat sinut joka puolelta!

Titus 3:5 Hän pelasti meidät, ei meidän hurskaiden tekojemme tähden, vaan pelkästä armosta.
Et voi tehdä mitään ansaitaksesi pelastuksesi. Joten unohda se jos ihmiset ensin odottavat sinun tulevan heteroksi ja SITTEN pelastuvan.

Titus 3:9 Vältä typeriä väittelyitä... lakia koskevia riitoja ja kiistoja, sillä ne ovat hyödyttömiä ja turhia.
Tämä kulkee käsi kädessä yllä olevan 2 Tim. 2:14 kanssa. Anna todistuksesi että olet homo ja kristitty kun joku kysyy siitä, mutta älä ala tapella kynsin, hampain, ja päätyä kaikenlaisiin väittelyihin. Et saavuta mitään sillä tavoin.

Hebr. 10:14 Sillä hän on jo yhdellä ainoalla uhrilla tehnyt pysyvästi täydellisiksi ne, jotka pyhitetään.
Yksi uhri viittaa Jeesuksen uhriin ristillä. Tämä oli ainutkertainen uhri. Se oli täydellinen uhri, johon emme voi lisätä omia uhrejamme. Ja kuitenkin monet kirkossa kävijät odottavat homojen uhraavan homoseksuaalisen suuntautumisensa - ja SITTEN he ovat pelastettuja!

Hebr. 11:6 Ilman uskoa ei kuitenkaan kukaan ole Jumalan mielen mukainen. Sen, joka astuu Jumalan eteen, täytyy uskoa, että Jumala on olemassa ja että hän kerran palkitsee ne, jotka etsivät häntä.Jos sinä homona etsit Jumalaa, Hän ei käännytä sinua pois vaan tulee myös lähelle sinua.

1 Piet. 3:15-16 Vaan pyhittäkää Herra Kristus sydämessänne ja olkaa aina valmiit antamaan vastaus jokaiselle, joka kysyy, mihin teidän toivonne perustuu. Mutta vastatkaa sävyisästi ja kunnioittavasti ja säilyttäkää omatuntonne puhtaana - silloin ne, jotka parjaavat teidän hyvää vaellustanne kristittynä, joutuvat häpeään juuri siinä, mistä teitä panettelevat. Tiedä että ihmiset tulevat herjaamaan ja parjaamaan sinua, mutta anna todistuksesi kun joku kysyy. Anna elämäsi olla todistus (homo-) kristittynä, ja vähitellen he tulevat häpeämään että sanoivat noita asioita.

1 Joh. 5:13 Tämän kaiken olen kirjoittanut teille, Jumalan Poikaan uskoville, jotta tietäisitte, että teillä on iankaikkinen elämä.
Sinä voit olla ehdottoman varma uskostasi, ja tietää että sinulla on iankaikkinen elämä, jos vakaumuksesi rakentuvat Jumalan Sanan varaan.

Ilm. 3:20 Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen, ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän.Jumalan kutsu on avoin kaikille ihmisille. Hän antaa ehdottoman lupauksen, että jos kuka tahansa avaa oven - jopa homo - silloin Hän astuu sisään tuon henkilön elämään.

Siunatkoon Jumala sinua ja olkoot nämä kirjoitukset rohkaisuna sinulle.

Ei kommentteja:


Magnus Enckellin alttaritaulu Tampereen Tuomiokirkossa: huomaa miespari käsi kädessä!
"Jos maailma vihaa teitä, muistakaa, että ennen teitä se on vihannut minua. Jos te kuuluisitte tähän maailmaan, se rakastaisi teitä, omiaan. Mutta te ette kuulu maailmaan, koska minä olen teidät siitä omikseni valinnut, ja siksi maailma vihaa teitä."
Joh. 15:18-19